Ahol AtomAntira gyúrom magam – Prima Wellness!

Úgy indultam neki az első edzésnek, hogy utána a hasam Eva Longoria, a hátsóm Eva Mendes, a lábam pedig tiszta Will Smith lesz. Hát, nem lett. Gondolom ezzel nem okoztam most nagy meglepetést, de a következő alkalommal már Rubint Rékát is letaszítom a trónról, a Haribo-ra és minden szentre esküszöm….

Ahogyan azt Móricka elképzelte…

Korábban már írtam arról, hogy a sportos életmód küszöbén állok, ami nálam annyit tesz, hogy az ülőmunka mellett a konyha-szoba távolságnál hosszabb távot teszek meg. Lehet, hogy a dupláját.

Drága szőke ikertestvérem invitálására meg is jelentem a megbeszélt időpontban a hipermenő Prima Wellness Sportközpont bejáratánál, előtte útközben pedig bebizonyítottam, hogy egyetlen(!) buszmegállónyi távolság alatt is el lehet tévedni. De még hogy! Elképzelni sem tudtam, hogy leszek én még aznap AtomAnti…

A vásárlás már megy!

Nos, edzés előtt beszereztük a kis sportcuccainkat, és cseppet sem túlzok, ha azt mondom, hogy határozottan ez volt a legkellemesebb része a dolognak. Hiába, a vásárlás elég jól megy. Lecsaptam a legzúzósabb neonrózsaszín sportmelltartóra és felsőre, Anna barátnőm pedig olyan menő edzős nadrágot virított, hogy komolyan megirigyeltem. Ő már ekkor tiszta Anti volt benne!

Kész szerencse, hogy mostanában picurka hajjal nyomulok, mert így kb minden egyes bébihajat be kellet varázsolnom a 150db hullámcsat alá…

Miután nagy elánnal elfoglaltuk a helyünket a teremben, a csoportos zsírégetésen legalább 1 percig részt is vettem, ám amikor konstatáltam, hogy még Schwarzenegger is kecsesebben követné nálam a koreográfiát, mondtam, hogy na, itt nekem vége is a dolognak. Puszipacsi. Érdekes amúgy, hogy ha bárhol felcsendül a Rock around the clock, én azonnal táncolok akár egyedül is a parkett közepén, ám ha egy bejáratott csoporthoz kell csatlakoznom, nincs az a feszes alak, amiért én képes lennék felvenni a ritmust. Ez egy defekt részemről. Na de itt vagyok Anti, nem adom fel!

Így tehát átmentem az edzőterembe, és lefutottam majdnem 5 kilométert a futópadon, ami részemről igen nagy teljesítmény, hiszen gyakorlatilag még egy galamb is többet sétál nálam naponta. Emellett halál büszke voltam Annára, hogy gond nélkül végignyomta az 55 perces csoportos edzést, miközben kegyetlenül irigykedtem rá (a nadrágján kívül azért is), mert ő sokkal nagyobb Elvis nálam.

Azt korábban is tudtam, hogy ezek az órák nem igazán vonzanak engem, főként a koreográfia miatt, de boldog voltam, hogy tettem az egészségemért (no, nem az alatt az 1 perc alatt, hanem utána). Jaaaa, és következő alkalommal persze beszerzek majd egy bérletet is, hiszen itt a futás, és a spinning mellett akár úszni is lehet. A vízben pedig olyan vagány halacska vagyok, hogy egy tucat cápát lekörözök hátúszásban. Na persze ahhoz el KELL mennem venni egy normális úszódresszt, mert a mostani….hát…elég béna.

Hatalmas csoda, hogy nem törtem el a kezem lótifuti közben, ami amúgy nálam máskor tulajdonképpen rutinfeladat, és Anna sem gyilkolta meg a bokáját, amire ő a legkisebb erőfeszítés nélkül is bármikor képes.

Leküzdöttük a nemakarást, és ez nagy lépés a Will Smith vádli felé, nem beszélve Eva Longoria hasáról (és Anti muszklijáról). Seperc alatt leigázom én Rékát, bízzátok csak ide. Már csak azt kell kitalálnom hozzá, hogy a Pepco, a Decathlon vagy a Kik legyen-e a fő sportcucc beszerzőhelyem. Hiszitek vagy sem, a neonruha viselése közben gepárddá, pumává, és oroszlánná változtam egyszerre, így a ruhatáramat mindenképpen bővítenem KELL majd néhány szemfényvesztő költeménnyel.

És a lényeg!

Ha a Prima Wellness Sportközpontban jártok, gyertek oda hozzám egy pacsira, megmutatom, milyen életbevágóan hatékony mappát szerkesztettem össze magamnak, mindenféle hihetetlen zenével. A Diszkópatkányok néhány motiváló dallama pl. ki nem maradhat.

Ezzel lesz ugyanis Eva Mendes-fenekem….és Anti-karom!

1 comment
  1. Úgy látom, nem igazán a sport része érdekel ennek a dolognak… 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük