Milyen vagyok? Karácsonymániás, kutyabolond, vízimádó. Szeretem a színeket, az illatokat, az élményeket, és az élet minden varázslatos pillanatát. A történeteim megosztásával örömet szeretnék csempészni a mindennapjaidba.

Szeretném, ha otthon éreznéd magad nálam. Feltennéd a lábad az asztalra, a kezedbe vennél egy pohár rozét, és kényelembe helyeznéd magad. Itt az sem baj, ha pizsama és mamusz van rajtad. Nem számít. Egye fene, egy tábla csoki is belefér, szigorúan abból a fajtából, amiért vasárnap este is elsétálnál a legkényelmetlenebb tűsarkú cipődben a világ végére. Ha egy kis nosztalgiázásra, csajos beszélgetésre, néhány őszinte gondolatra vágysz, vagy csak bezsebelnél néhány remek vásárlási, szórakozási és lakberendezési tippet azért, hogy tudd, hol érdemes elkölteni a fél fizetésed, nálam jó helyen jársz.

Egy dolog biztos. Ha abbahagynám a napi kincsek keresését, azzal kizárnék az életemből rengeteg vidámságot, nevetést, vagy bolondságot. Gyere hát, és keresd velem te is a napi kincseidet, hogy minden nap mosolyogjon rád. 

Az a típus vagyok, akivel mindig történik valami. Bármerre megy, bármit csinál. Próbálok színesen élni, mindig nyitott lenni az apró csodákra. Élvezem a város pörgését, a rengeteg rendezvényt, a kutyáim társaságát, és a számos szabadidős elfoglaltságot, mert mindeközben sok vidám, érdekes kincs jön az utamba.

Ezeket a kincseket szeretném megmutatni neked.