bears&friends hungary

Gumicukorfüggő vagy? Kilóra megvett a gumicukor üzlet a belvárosban!

Két dologban biztosan fekete öves vagyok. Az egyik a gumicukorevés, a másik pedig az eltévedés. Nagyon szívesen kifejtem mindkettőt, bár talán a másodikkal kellene kezdenem annak ellenére, hogy egy olyan elképesztő üzletet szeretnék ajánlani nektek, amitől leesett az állam. Na de a gumicukor evésről könyvet tudnék írni…

A sztori úgy kezdődik, mint sok másik, ami hozzám kapcsolódik. Eltévedtem a belvárosban annak ellenére, hogy kaptam egy szuper térképet, és gyakorlatilag bárhogy számolom, 7 éve Pesten élek. Ráadásul a Lánchíd-Arany János utca között bóklásztam, ami – valljuk be – nem egy nagy távolság…na de nem is nagyon lehet eltévedni. Nekem persze sikerült.

Néha el kell tévedni, hogy egy gumicukor üzlet rád találjon!

Nagyjából a tanulságot le is lőttem ezzel a címmel, ugyanis a Bears&Friends üzletére bukkantam, az Arany János u. 17. szám alatt.

Mivel a munkám miatt 0-24 online vagyok, és kb a telefonomon és laptopomon élek, gyakran fel sem nézek, miközben az utcán megyek. Most viszont belebotlottam egy gigászi méretű gumimaciba, ami annyira menő volt, hogy kénytelen voltam megállni megnézni. Akkor láttam meg a kirakatot, és az ablakon keresztül azt a színes, szivárványos, illatos és hívogató shopot, amit fényes nappal lehet, hogy ki sem szúrok.

Az ég áldja azt a napot, hogy addig kóvályogtam, amíg a sötétben rátaláltam az üzletre.

Szerintem nincs a világon senki, aki nálam jobban szereti a gumicukrot. Körülbelül úgy vagyok vele, mint Gombóc Artúr a csokival. Imádom a vidám macikat, a huncut békákat, a málnaízű szíveket, a savanykás külsőt, a joghurtos változatot, az összes álomszép árnyalatot…szóval értitek. Én vagyok az a nő, aki a fizetése 98%-át lazán elverné 2 perc alatt egy olyan boltban, mint a Bears&Friends.

És tényleg – Ez egy #nemszponzorálttartalom

Gyerekkorom óta azzal viccelek, hogy én leszek egyszer egy gumicukor márka arca, hiszen nálam hitelesebb figurát biztosan nem találnának a reklámokhoz. Őszintén, lelkesen, kitartóan és mosolyogva, a legnagyobb örömmel eszem ezeket a finomságokat éjjel-nappal, télen-nyáron, és bikiniszezonban. Meg Mikuláskor, karácsonykor, és a szörnyű szerdai napokon, amikor éppen semmi érdekes nem történik.

Maga a Bears&Friends márka teljesen új volt számomra, korábban nem találkoztam velük, így azt gondolom, minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy nálam tiszta lappal indultak.

gumicukor Bears&Friends

Körbejártam az üzletet, ami csalogató volt, a pultnál álló dolgozók olyan kedvesen válaszolgattak a kérdéseimre, mintha én lennék az üzlet 1.0 vevője, nem a napi kétszáznyolvanhetedik. A légkör, a színek és a csomagolás nagyon bejött. Megvett kilóra. A kilós gumicukor is.

És a lényeg! Még kóstolási lehetőség is volt, bár nem éltem vele lányos zavaromban..elvégre nem minden nap állítok be egy gumicukor üzletbe!

Bears&Friends – Mit kell tudnod róla?

München után a fél világot meghódított a brand, 70 üzlettel rendelkezik világszerte. Én – ahogyan már írtam – az Arany János utcában jártam náluk.

  • Prémium termékeket tartanak, különleges ízekkel, és természetes alapanyagokkal.
  • Egyedülállóak a piacon, hiszen a különböző érzékenységekkel rendelkező (gluténérzékenység, laktózérzékenység) és különböző speciális étrendet (vegán, vegetáriánus) követő emberek számára is fogyaszthatóak a termékek.
  • És ami nem utolsó szempont, hogy a vásárlási élmény is elképesztő náluk, nem csak a magas minőség.

Én, mint feketeöves gumicukorfogyasztó, árgus szemekkel vizsgáltam az üzletet, hogy találjak végre valamit, amibe bele tudok kötni. Miért? Talán azért, mert valahogy ilyennek képzelem el az álomirodámat. Tele gumicukorral, színekkel, és kedves emberekkel. Nem is gondoltam, hogy már létezik valahol a világban.

Tehát, ha engem kérdeztek, ajánlom-e az üzletet, a válaszom: Igen! Sőt, ha tehetném, bekuckóznék a kirakatba. Ott a kreatív írás pikkpakk menne még egy kíméletlen fogyókúra idején is!

Fotó: Bears&Friends Hungary

Bears&Friends Hungary Facebook

Bears&Friends Instagram

1 comment
  1. Nálunk a Haribo van helyben. Ameddig állást kerestem, minden állásbörzén kint voltak, és mindig megkérdeztem őket, hogy hivatásos gumicukor-kóstoló állás van-e. Soha nem volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük