Jysk

Ha imádod a kosarakat, most a JYSK-ben a helyed!

Komolyan mondom, teljesen elájultam a JYSK csodás kosaraitól. Legszívesebben vennék egy hatalmas házat, amit telepakolhatok velük, mert a mostani lakás már a padlótól a plafonig tiszta kosár. Persze nálam egy kosárbegyűjtő akció sem megy olyan simán, mint bárki másnál. Hiába, zizzent eset vagyok.

A sztori csupán csak annyi, hogy egy szép napon elindultam a pécsi vásárba kosarakra vadászni, és egy koszos, bolhás fehér bichon kiskutyával mentem haza. Pedig a cél tényleg csak annyi volt, hogy beszerezzek néhány csodás régi darabot, szemtelenül olcsón, hosszas alkudozás után. Cserébe viszont lett egy kis rosszcsont szőrgombócom, akinek a cuccait – milyen meglepő – fonott kosárkákban tárolom. Szerencse, hogy a JYSK-ben csak kosarak vannak, mert ellenkező esetben – ha úgy adódna – ki tudja, mennyi kutyakölyökkel térnék haza?

Amikor a gyanútlan leány elindul kosarat venni, és ez a kis zsivány jön vele haza.

JYSK – kosarak bel- és kültéri használatra

Most, hogy lakberendezési lázban égek, és gyakorlatilag egy kisebb vagyont el tudnék költeni kosarakra, tárolókra és virágokra, nem okoz nagyobb nehézséget megemelni a hátsómat, és elsurranni a közeli “jüszkbe”. Szeretem az áruház hangulatát, és azt, hogy soha nincs tömegnyomor és heringkonzerv hangulat (de természetesen vannak olyan termékek, amelyeket jobban vagy éppen kevésbé szeretek náluk).

A kosarakban soha nem csalódtam, most pedig eddig soha nem látott mennyiségben szundikálnak a boltok polcain, mindenféle méretben, színben, és formában. Kitehetitek őket a teraszra, tarthattok bennük virágokat, de a szennyes ruháknak és a fürdőszobai kütyüknek is találtok most pazar kosarakat.

Azért ha rám hallgattok, hazafelé átgondoljátok ezt a kutya-kérdést is, mert én határozottan jól jártam a döntéssel, még ha állandó is a harc nálunk Hami és D. között.

Nem olvastátok még a harcukról szóló bejegyzést? ITT megtehetitek!

És most következzenek a kosarak, kutya nélkül, teljes pompájukban. Nektek vajon lesz kedvencetek?

Nálunk a nappali színvilágához most az egészen világos barna, és a fehér kosarak passzolnak leginkább, amelyek a fehér polcokon remekül mutatnak.
Bár szennyestartó kosaraknak néznek ki, remekül elférnek benne a kis kacatok, amikből hamar kupi lesz, de a gyerekjátékok, kutyarágókák, és a vasalni való ruhák is szeretik majd!
A gardróbszekrényben remekül rendszerezhetitek a zoknikat, fehérneműket, nyakkendőket, és egyéb helyzabáló holmikat ezekkel a kosarakkal. A felső polcon egyébként gyümölcsöskosarakat is láthattok. Ha nem felejtenék el állandóan gyümölcsöt venni, biztosan teleraknám almával, banánnal és őszibarackkonzervvel 🙂
Én papucsokat tartanék benne, mert szinte sosem találom őket. Ám ha jobban belegondolok, nem találom a noteszeimet, a pénztárcámat, és a kutyák pulcsiját sem…ez a bizonyítja, hogy minél több kosár van itthon, annál jobb! 🙂
Tollaknak, ékszereknek, körömlakkoknak, és más kütyüknek én beszereztem már pár hasonló kosarat. És annyira boldog vagyok, hogy végre rendszerezve vannak!
Ha lenne teraszunk, akkor az emeletes virágtartót és a fa létrát biztos, hogy hazahoznám. Még így is elcsábultam, de kicsit furcsa lenne, ha a virágtartót az állólámpáról lógatnám le, nem? 🙂

A Jysk-körút után úgy értem haza az áruházból, mint egy csiga, aki a hátán hordja a házát. Minden végtagomról kosarak lógtak, a lakás pedig olyan, mintha egy másik bolygón élnénk.

Egy gyenge, szánalmas kis tollpihe vagyok, ha nemet kell mondanom egy szép kosárra. Hát még a kutyákra!

Ezért is bámul most a fehér kis rettenet, akit a legkevésbé sem érdekelnek a kosarak, mert sokkal izgalmasabb neki, ha a véremet szívhatja. Lehet, hogy kéne egy 0-24-es Jysk, ahova az agybajos és vásárlásmániás gazdik bármikor elzarándokolhatnának. Én mondjuk most el is indulnék….

Útközben pedig lehet, hogy beszereznék egy labradort, egy tacsit, és egy vizslát is a gyűjteménybe.

1 comment
  1. Ennyi kosár között D. nem fél, hogy kikosarazod? 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük