Teljesen elvesztem a Nanetto Design csodás mesevilágában!

Ti is gyakran elvesztek a részletekben? Sűrűn mondogatjátok, hogy sosem jut időtök semmire? Pedig a részletek sokszor olyan izgalmakat tartogatnak számotokra, amelyekben máshogyan talán is nem lehetne részetek, csak ha megismerkedtek velük. Szépen, türelmesen.

Mondok egy egyszerű példát. Gyerekkoromban hosszú órákat töltöttem el azzal, hogy a Tesz-Vesz Város könyveket lapozgattam, és a legapróbb részletekig áttanulmányoztam a rajzokat…színesek voltak, érdekesek és nagyon viccesek, ám ezeket tényleg csak az vette észre akkoriban, aki végig Csúszimászi nyomában volt. Szorosan a nyomában. Tudjátok, ő volt az a giliszta (vagy kukac), aki mindig bakancsban aludt.

Mielőtt azt gondolnátok, hogy eléggé elkanyarodtam a témától, megnyugtatlak benneteket, a legkevésbé sem. Rátaláltam ugyanis arra, aki elvarázsol a grafikáival, aki még az íróasztalomra is elhozza nekem a Balaton illatát, a mesekönyvek színes képeit, és azt az élményt, amit a hajózás jelent számomra. Az új Tesz-Vesz feelinget. Máris mutatom, kinek a keze munkáját nézegetem hosszasan nap mint nap, újra és újra, gyermeki izgalommal!

A gardróbomban dolgozom. Igen, a gardróbban.

Bizony, az íróasztalom a gardróbban áll. Na persze nem egy olyan sötét lyukat kell elképzelni, mint amiben Harry Potter nyomorgott 11 éves koráig a Privet Drive 4. szám alatt. Az én gardróbom egy külön szoba, amiben vállfán lógnak szépen takarosan egymás mellett a ruháim, ahol a karácsonyi holmikat őrzöm hatalmas Ikeás ládákban, és ahol egészen estig elérnek hozzám a napsugarak.

Az asztalon általában mindenféle kupit tárolok (szétszórt emberke vagyok), sokszor olyasmit is, aminek semmi köze a munkámhoz. Mesekönyveket, karácsonyi díszeket, ékszereket, bögréket, sőt, még recepteket is. Meg egy csomó színes tollat, filcet, néha még zsírkrétát is. Most pedig egy Nanetto Design Névtáblával is bővült a kis világom, amire ha ránézek, azonnal a vízparton érzem magam egy vagány szalmakalapban, egy szuper fürdőruhában, és egy pink napszemüvegben.

Hogyan jutottam ehhez az élményhez?

Bár sokszor szidom az internetet, és kiver a víz a Facebookra regisztrált emberek 98 százalékától, ennek a közösségi oldalnak köszönhetően ismertem meg Sokorai Orsit, akivel már az első alkalmak egyikén szóba került beszélgetés közben mindkettőnk nagymamája, és akinek olyan jó humorérzéke van, ami hihetetlenül üdítően hat rám akkor is, ha éppen nagyon nem abban a színes világban érzem magam, ami a fejemben él általában.

A Névtáblák poszterein teljesen egyedi a design, én pedig természetesen a hajós-világítótornyos témára csaptam le (de egészen cuki állatkás, kislányos témákat is találtok). Közben végigbarangoltam a weboldal minden kis szegletét, aztán fejben elterveztem, hogy a családom összes tagjának itt szerzem majd be az ajándékokat a következő 1000 évben. Példának okáért a tesóm ezt a szuper egyedi Arany évek posztert kapta Orsinak köszönhetően a 30. születésnapjára:

Videós üzenetet is küldünk róla, de ezt most inkább nem mutatnám meg, a tesóm nem biztos, hogy nagyon boldog lenne tőle 🙂 Elég nagy partiarc, de ennél jóval szűkebb körben csillogtatja meg szívesen a humorát.

Top 10 Nanetto Design ajándék – ha nincs egyetlen jó ajándéktipped sem

Vidám kisbabának, őrült nagytesónak, fiatalos nagymamának, kedvenc kutyusnak, elvont nagybácsinak, és mindenki másnak találhattok kincseket Orsi birodalmában. A kedvenceimet máris mutatom, csemegézzetek közülük bátran. Akár karácsonyra is!

Tehát a top 10:

 • Állatos világtérkép
 • Arany évek poszter
 • Csillagtérkép
 • Szókereső képeslapok
 • Keresztrejtvény egyedi megfejtéssel
 • Névtábla
 • Egyedi kaparós sorsjegy
 • Fényképes családi rendező
 • Határidőnapló
 • Hanghullám poszterek

Úgy gondoljátok, hogy bármelyik plázában hozzájuthattok hasonló ajándéktárgyakhoz?

Hát ilyen grafikával biztosan nem!

Mert ez a Nanetto igazi erőssége. A TELJESEN egyedi képi világ, amit bármennyi vállalkozó másol le a következő években, sosem érhet majd fel Orsi kreativitásához.

Ha a képeket böngészem, újra gyerek vagyok. Ölemben a Tesz-Vesz Város könyvekkel, Csúszimászival és Röffencs Úrral. Csak Orsi figurái újabb és újabb történeteket mesélnek nekem.

1 comment
 1. Nekem is Csúszimászi volt a kedvencem! 🙂

  Ezeket az ajándékokat lehet kapni Veszprémben?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük