Balázs Pali

“B*****, akkor nekem bejön a Balázs Pali?”

Ez a mondat nem az én számon csúszott ki, de igazából az sem lett volna nagy csoda. Igen, bármennyire furcsán és betegesen hangzik is, jól olvastátok. Ezt írtam.

Díszpéldányok viaszban

Vannak azok a színészek, akik általában minden korosztálynak bejönnek.

Brad Pitt, Matt Damon, Tom Cruise, Harrison Ford, vagy éppen Pierce Brosnan. Aztán ha bővítjük kicsit a kört, és típusokra osztjuk a színészeket, akkor beszélhetünk a szépfiúkról, mint amilyen Liam Hemsworth, a kölyökképűekről, mint Leo di Caprio, és ott vannak a zúzós szakállas alfák, akiknek tagadhatatlan vezére és törzsfőnöke Russel Crowe.

Azért ha ki is ráz bennünket a hideg egyiktől-másiktól, el kell ismernünk, hogy némely példány szépen mutatna a polcon. Nem, nem viaszba öntve.

És itt jön a képbe a Balázs Pali…

Tegnap egy nagyon megrázó kép jött velem szembe Palázs Paliról, és ha nem olvasom el előre, hogy kit ábrázol a kép, bizony mondom néktek, nem hiszem el. Ha ott van a Russel Crowe kiindulópontnak, mint a hím cukorfalatok egyik díszpéldánya, akkor Balázs Pali ezidáig számomra a tökéletes ellenpólus volt.

Göndör hajával egyből kizárta magát lehetséges ostromló udvarlóim közül, hiszen ha nagyon udvariasan szeretnék fogalmazni, a pasi akkor is távolabb áll tőlem, mint egy tarantulával megtöltött terrárium gondolata.

Éppen ezért – mert igazolást kerestem – elkezdtem küldözgetni páratoknak a fotót, hogy mit szóltok hozzá. Egy-két elutasítás után emberemre találtam A. személyében, akinek a tegnapi Valentin napja úgy volt egy nagy rakás bűzölgő rinocéroszkaki, ahogyan csak lehetett. Vagyis úgy indult.

És ekkor jöttem én, mint jó barát, hogy A. Valentin napjának estéjét megédesítsem ezzel a mesés hajkoronájú férfiembernek a sokkoló fotójával. Először a képet küldtem el neki, az alábbi felirattal (és a következőkben a párbeszédet is megosztom veletek):

a nap koronájaként küldöm neked ezt a fotót

“Balázs Pali 2019”

A válasz: “Mi a sz*r??? B****, akkor nekem bejön a Balázs Pali? Neeeee. Kisül a szemem!!!! De ez hogy?? Bakker, ez durva. Ő is megtört. Engedett a társadalmi nyomásnak….
Asszem ezzel szakemberhez kell fordulnom!
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak!”

Drága A. kihordott lábon egy gyenge hajkorona-mentes szívrohamot.

Én pedig….nos, én feljegyeztem magamnak, hogy a lány, akivel eddig ahányszor közösen vezettem reggeli élő rádióműsort, mindig belepasszírozta valahogyan nagy szerelme, Gerard Butler nevét a mondandójába, egy lapra firkantotta fel a hapsi nevét Balázs Palival.

Értitek igaz? Ez tényleg nagyon para…

És a legkeményebb az egészben, hogy már az én drága jó szívszerelmem, Bruce (Bruce Willis) sincs egyedül azon a bizonyos listán a szívem legbelsőbb zugában…..

Továbbra is utálom a Valentin napot, amely ezentúl minden évben annak lesz az évfordulója (és úgy vonul be a történelembe), hogy megakadt a szemem egy ötvenes, szexi bőrkabátos, vetkőztetős-szemüveges hapsin, aki teljes fényében maga Balázs Pali volt.

ATYÉG.

1 comment
  1. Balázs Pali olvasta ezt a bejegyzést? Kíváncsi lennék, mit szólna hozzá! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük